3timer Blancpain på Nürburgring GP

POSTED BY Flemming Nielsen 03/09/2017 in iRacing
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/crazy-danes.dk/public_html/wp-content/themes/pixiebolt/single.php on line 34
News, Teams,
Post thumbnail

Prerace:
Op til lørdagen, fik holdet kørt nogle timer i træning, på det setup, som blev lavet af Flemming. Det var et setup som der var meget stabil og hurtigt, så vi havde forventninger til, at vi ihvertfald kunne følge med i Midpack af løbet.

Raceday:
Lørdag d. 02.08.2017. Stillede Team Crazy Danes op med et hold, som også har været aktiv under ugen med træning og generelt snak om selve løbet og hvordan banen er. I deres trustede Mercedes AMG gt3.

Dagens Køre:
Flemming Nielsen
Kenneth Kjær
Mathias Jensen
Dagens Kommentator:
Alex Christensen
 .
 .

Qualify:
Da alle var kommet ind på serveren kl 21:30 blev det bestemt, at Flemming skulle sætte kvalifikations tiden, som blev sat på den sidste af de 2 omgange man har til det. Der var en offtrack på det sidste sving af omgang 1, som gjorde at tiden blev annulleret. På anden omgang fik han kørt en tid af 1:53.145 som fik placeret Teamet på en 12. plads.

Green green:
Flemming følte sig godt tilpas i bilen, de første 3 omgange var meget hæktisk, med tæt kørende og nogle ulykker som han kom godt uden om. Efter 3. omgang havde han ført holdet op på en 5. plads som var meget behagelig da det gav tegn på at bilen og de andre hold havde samme pace. Indtil Flemming kørte i pit på omgang 29, var han i meget tæt fight mellem holdet Speed Asylum Dragon (6. plads). og Rhein Razing Team(4. plads) der var 20 omgange hvor de 2 hold var inden for 1 sekund foran og bagved så meget presset, derfor blev der også en del incidents for Flemming. Alle omgange blev holdt på høje 1:53 og lave 1:54 så meget god pace.

Kører skifte:
Mathias sætter sig i bilen for at køre hans stint, han komme ud på banen på en 17 plads, men kommer op på en 7. plads efter 10 omgange på grund af pitstop fra de andre hold, og hans stabile tider på 1:54 mid til Lave 1:55. Han køre utrolig stabil på banen, man kan se at hans tid i træning op til løbet har givet frugt, og med lide guide fra pitten omkring hvordan han ligger i forhold til de andre, og generelt positiv stemning gør at han for presset hans tider ned på en 1:53:9 som den bedste tid.  I den sidste del af hans stint høre vi at Kenneth ikke føler sig helt på toppen, så han vælger at melde fra for ikke at risiker at ødelægge holdet position, da han ikke følte han var helt skarp.
Mathias for i de sidste 12 omgange taget flere pladser, han kommer op på en 3.plads. Dette kan skyldes pitstop fra de andre hold, men under alle omstændigheder er dette den bedste placering team Crazy Danes har haft i et løb hidtil.

Sidste kører skifte:
Flemming tager over. Bilen er på en 8. plads, da han kommer ud fra pitten. Hvor det bliver holdt, en lidt mindre aggressiv kørestil, for ikke at få for mange incidents og risiko for at blive DQ på grund af det. Men det er ikke så farlig, da vi har god tid til dem foran og bagved så høje 1:54 og lave 1:55 gør at der bliver holdt en stabil pace, og med pitstop for de andre hold i tanker mener holdet, at vi kan bevare denne plads. Under de første 10 omgange for vi overtaget 7. og 6. plads. Han er stabil kørende i sit stint.

Resultat:
Vil starte med at sige, at Team Crazy Danes har haft en fantastisk løb. Med nogle gode fights og god stabil pace fra begge kører. Vi var ikke helt klar over, om pacen og setup kunne være med i toppen, men i dag har holdet bevist, at vi er ved at gå den rigtig vej. Resultatet er det hidtil bedste, holdet har fået over den ganske korte tid, vi har kørt endurence løb sammen. Vi slutter på Lead lap, og en 5. Plads som der er helt utrolig flot kørende.

 

Godt Kørt Drenge!!!

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *