3 Timers Endurance på Brasilianske Interlagos

POSTED BY Kenneth Kjær 13/08/2017 in iRacing
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/crazy-danes.dk/public_html/wp-content/themes/pixiebolt/single.php on line 34
News
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/crazy-danes.dk/public_html/wp-content/themes/pixiebolt/single.php on line 34
, Teams
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/crazy-danes.dk/public_html/wp-content/themes/pixiebolt/single.php on line 34
,
Post thumbnail

 

Pre-Race

Ugen op til løbet har Team’et kørt utallige trænings omgange på Interlagos. Der er blevet fiflet med bilen, så alle er fortrolige med setup’et. Tidligt på løbsdagen måtte holdet forholde sig til nyheden og en dårlig kører. Mathias og Kennie måtte indstille sig på at de måske måtte køre løbet uden Flemming. Heldigvis melder Flemming sig kampklar inden løbstart, selvom han ikke er helt på toppen.

Løbstart

Der er 52 hold klar til løbstart og Team Crazy Danes stiller med holdnavn Team Crazy Danes Black. Teamet består af kørene Flemming M. Nielsen, Mathias Jensen og Kennie Lassen. Kennie har sikret teamet P21 ved løbstart med en qualify tid på 1:34.759 og Mathias tager rettet i første stint.

Mathias holder uden problemer bilen fri af de andre kører på de første omgange og finder hurtigt en position som nummer 20. Langsomt men sikker tager Mathias en position af gangen og efter omkring 30 minutter er Mathias rykket frem til en 17. plads. Mathias udviser overblik og kontrol og ca. 45 minutter inde har han indtaget en 14. plads og kigger man tilbage på de sidste ca. 19 omgange ligger de alle på 1:36
På Mathias’s sidste omgang mister han kontrollen over bilen og enter med at kysse barrieren. Heldigvis er skaden ikke så stor at han får det sorte flag. Mathias kæmper bilen i pit, hvor Kennie venter at overtage når pit crew’et har haft bilen igennem et eftersyn. Tilbagemeldingen fra pitten er en reparations tid på 1 minut og 10 sekunder.

Kennie kommer ud af pitten på en 29. plads og ender med det samme i noget trafik. Bilen kører som den skal og Kennie finder hurtigt sin rytme. Han holder stabile omgangstider omkring 1:36.2 og efter 7 omgange er han oppe på en 24. plads. På trods af nerver i sit første løb for holdet viser Kennie hurtigt hans værdi og udviser stort fokus mens han jagter positioner. På trods af trafik går der ikke lang tid før en 20. plads er indtaget og den stabile kørsel fortsættes uden uheld og buler. I pit-radion høres en monolog, hvor Flemming hele tiden holder Kennie opdateret med informationer om bilerne foran og bagtil. Halvvejs igennem sit stint har han bragt team Crazy Dane op på en 19. plads.

Stabil kørsel trods slidte dæk sikre Team’et endnu 2 placeringer til en 17. plads med 32 sekunder til 16. pladsen. Dette er på trods af at Kennie nu holder omgangstider som er et halvt sekund langsommere end da han satte sig i sædet. P16 kører i pit og endnu en position vindes da målstregen krydses. De sidste omgange er nærmest på cruise control – bilen pittes og gøres klar til Flemming.

Efter kørerskifte og pitstop kommer Team Crazy Dane tilbage på banen i position nummer 19. Trods en smule ubehag i løbet af dagen er Flemming klar til at tage sidste del af løbet. Han finder hurtigt sin rytme som sætter stabile tider omkring 1:36. Efter små 10 minutter indtages den første position til P18. Bilen køres sikker og langsom sikres position efter position på teamets pit strategi, som har sikret dem et tidligt sidste pit og imens andre hold kører ind til deres sidste pitstop, kører Flemming forbi på langsiden. Efter ca. en halv time i bilen er Flemming tilbage som P14, hvor Mathias efterlod bilen i barrieren.

På trods af omgangstider på lige over 1:35 er 13. pladsen så langt foran at han ikke kan fanges. Til gengæld bliver der kørt intenst for at beholde P14. Bagved ligger Chris Rawlinson og presser. Gennem flere omgange forsøger Chris at komme forbi og til sidst laver Flemming en bremse fejl og med 7 omgange tilbage må han lave Chris gå forbi.

Alt i alt et rigtigt godt resultat af Team Crazy Dane Black, som ender på en 15 plads – dette trods en tur i barrieren.

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *